Aanstaande zaterdag vlieg ik naar Sri Lanka voor een korte backpack reis in de centrale en zuidelijke regio. Mijn laatste backpack reis was in september 2013, dus het is al weer even geleden! Gelukkig voor mij, verleer je backpacken nooit. Ik verwacht dan ook niet dat mijn manier van reizen veranderd is.

Wat echter wel veranderd is, is de inhoud van mijn backpack! De laatste jaren lees ik veel reisgerelateerde artikelen en deze artikelen activeren vaak de ‘verlangen / ik wil‘ sectie in mijn brein. De ‘verlangen / ik wil‘ sectie heeft een bijzonder snelle en altijd betrouwbare verbinding met de ‘actie / ik koop‘ sectie. Een verbinding waar mijn internet provider nog wat van kan leren. Het is het dan ook geen verrassing dat er de afgelopen tijd een aantal nieuwe dingen aan mijn Sri Lanka inpaklijst zijn toegevoegd! Dit zijn mijn zes favorieten!

Find the English version of this article here.

1. Herschel Retreat rugzak Chambray Crosshatch/White Rubber

Mijn oude Herschel rugzak, mijn oude liefde, zag er helaas niet meer zo goed uit. Hij was gerafeld, gescheurd en vies. Tijd om met pensioen te gaan (hij heeft een mooi rustig plekje in de gangkast gekregen) en om hem in te ruilen voor een jonge, flitsende en frisse nieuwe liefde: de Herschel Retreat rugzak Chambray Crosshatch/White Rubber!

2. Norwegian wood van Haruki Murakami

Niet echt reisgerelateerd, maar wat een schrijver! Ik vond ‘Hard-Boiled Wonderland and the End of The World’ al geweldig en ik ga nu eindelijk ‘Norwegian Wood’ te lezen, een van Murakami’s bekendste boeken

3. Zonnebril

Het is me gelukt om een zonnebril te vinden die op mijn verschrikkelijk platte neus past!

Favorites Sri Lanka Herschel Chambray Backpack Kekke Camerariem Murakami Go Pro

4. GoPro Hero Silver 4

Ik neem zelden een ‘selfie’, beoefen geen actieve sporten (zoals surfen of mountainbiken) en ik heb al een DSLR met een goede camerafunctie. Even begon ik me af te te vragen of mijn GoPro een miskoop was. Echter, gezien de GoPro alom bejubeld wordt, verwacht ik dat ik de mogelijkheden van deze kleine gadget gewoon nog niet voldoende ontdekt heb. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn GoPro in Sri Lanka beter te leren kennen en gebruiken!

5. Pacsafe portable 5L kluis

Ik heb hoge verwachtingen van mijn draagbare Pacsafe 5L kluis. De kluis lijkt de perfecte oplossing te zijn voor het veilig bewaren van mijn GoPro en spiegelreflexcamera op een hostel-of hotelkamer. De draagbare kluis is bestand tegen opensnijden en kan volledig afgesloten worden door middel van een TSA slot. Na het afsluiten van de kluis, kan je hem bevestigen aan bijv. een leiding in de badkamer of een bedspijl. Ik zal na Sri Lanka de voor- en nadelen wat uitgebreider uiteenzetten.

6. Sony Hi-Res Walkman

Ik vind het heerlijk om muziek te luisteren op reis! Naast lezen, is het een van de dingen waar ik altijd naar uitkijk. Deze gloednieuwe Sony Hi-Res walkman is mijn nieuwe maatje voor lange vluchten en busritten. Deze walkman heeft een zogenaamde hoge resolutie audio en ook al heb ik geen muzikaal gehoor, het geluid wat uit deze walkman komt is beter dan mijn oude MP3 speler. Het geluid heeft minder ruis, is frisser en gedetailleerder. Ik zie er ook meteen fashionable uit mijn headphones! Ik ben fan!

Favorites Sri Lanka GoPro Sony High Res Pacsafe Weird

Disclosure: Ik ontving de Hi-Res walkman van Sony en de Herschel rugzak van de webshop BagageOnline.nl Dergelijke samenwerkingen hebben geen invloed op mijn mening over de producten. Hier blijf ik altijd eerlijk en open in! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.