Insight Guides NL en Bunch of Backpackers (BoB) geven samen een reisgidsen pakket weg! Speciaal voor deze actie selecteerde BoB 15 mooie en avontuurlijke bestemmingen! Naar welke van deze 15 bestemmingen zou jij graag naar toe willen? Kies jouw 3 favoriete bestemmingen en misschien win jij een reisgidsen pakket! 

Over Insight Guides NL

Insight Guides is een bekende internationale reisgidsenserie die al meer dan 40 jaar bestaat. Insight Guides kenmerkt zich door uitgebreide achtergrond informatie over het land met de focus op cultuur, bevolking en geschiedenis en goede praktische tips. De gidsen zijn volledig in kleur waardoor Insight Guides’ prachtige en vele foto’s (>500 per gids)  nog beter uitkomen. Het is de perfecte gids om inspiratie op te doen voor je reis en voor achtergrond informatie tijdens je reis!

Voorwaarden:

 • Om mee te doen dient de deelnemer zowel Bunch of Backpackers en Insight Guides NL op Facebook te hebben geliked
 • De winkans wordt verdubbeld door het delen van de foto op Facebook (vanaf de originele post op de Bunch of Backpackers facebook pagina of vanaf de origineel post op de Insight Guides NL facebook pagina).
 • De drie gekozen bestemmingen mogen in een comment op de Facebook post worden genoemd of onder dit artikel.
 • Alleen deelnemers wonend in Nederland kunnen deelnemen aan de actie
 • De eerste prijs bestaat uit een reisgidsen pakket met 3 reisgidsen, de tweede- en derde prijs krijgen ieder 1 reisgids.
 • De actie loopt tot 1 juli 2014.
 • Er wordt via Facebook contact opgenomen met de winnaar
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

SUCCES!

Liefs, Manouk (BoB)! 

 

— Deze actie is gesloten —

 

Winnaars van de Insight Guides winactie.
Winnaars van de Insight Guides winactie.

6 COMMENTS

 1. Hoi, ik heb jullie op Facebook geliked en ik zou graag de gidsen van China, Finland en Cuba hebben! Dankjewel! Brenda!

 2. Thailand daar gaan we volgend jaar naar toe, Kroatie hebben we de caravan staan. en zuid Afrika zou ik graag naar toe willen! 2 geliked en 2x gedeeld!

 3. Wat een super gave win-actie!
  Ik heb thuis die van Zuid-Afrika en Thailand al. Koop de gidsen zelf altijd om veel voorpret te hebben en lekker in te lezen!
  Deze wereldreis komen we helaas niet toe aan Zuid/midden Amerika, maar we weten nu al dat het onze volgende bestemming wordt van de volgende reis. Daarom zou het super tof zijn om de boeken Costa Rica, Peru en Cuba te winnen en veel reisinspiratie op te doen. Duimen! :)
  Groeten uit Hawaï

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.